Vivat Coalitia pentru Familie

Zilele trecute , in Bucuresti, au avut loc doua proteste importante avand aceeasi tematica, numai ca protestatarii s-au aflat de cealalta parte a baricadei. Daca participantii la primul protest au sustinut existenta familiei traditionale compusa din barbat si femeie, participantii la cel de-al doilea protest au sustinut ca persoane de acelasi sex sa aiba legitimitatea constitutionala de a intemeia o familie. Cu alte cuvinte, legiferarea homesexualitatii devine pentru acesti partizani un must do. Traditia ortodoxiei in Romania este, astfel, calcata in picioare , iar crestinismul devine o himera.

Anumite formatiuni politice au incercat sa confiste politic protestul traditionalistilor, precum partidul Noua Dreapta si partidul Romania Mare, aliati recent in coalitia BINE. Ceea ce nu reprezinta decat un detaliu, avand in vedere ca premierul Luxemburgului este homosexual declarat si chiar casatorit cu un alt barbat!!! Aflam, astfel, matricea acestui partizanat imoral , care calca grosolan in picioare principiile biblice si normele divine. Dar ce mai conteaza intr-o lume in care hedonismul si epicurianismul sunt la putere?

Totusi , societatea romaneasca este una profund ortodoxa, in care valorile familiei, sustinute responsabil de Coalitia pentru Familie, o alianta a organizatiilor non – guvernamentale care sustin negresit ca doar un barbat si o femeie pot compune o familie autentica si constitutional vorbind. Surprinzatoare insa pozitia de ultima ora a unor lideri politici romani, unii chiar de stanga, care au afirmat ca si Romania trebuie sa devina taramul tolerantei si pluralismului sexual. Iata ca influentele europene risca sa-si faca simtita prezenta mai mult decat ne-am dori.Si intr-o directie malefica, din nefericire. Nutresc convingerea ca resursele morale si spirituale ale acestui neam isi vor proba suveranitatea si nu vom ajunge in situatia Tarilor de Jos, mai cu seama a Olandei si Luxemburgului unde minoritatile sexuale reprezinta chiar o categorie privilegiata din punct de vedere social.

In final, desi este un excurs fara o legatura evidenta cu subiectul principal, as dori sa ofer un raspuns unui sarac cu duhul, mecanic auto de profesie, dar cu douasprezece clase la activ ( examenul de bacalaureat a fost o provocare prea mare pentru el), pe numele sau de fauna donald constantin si expert in strungarie/dulgherie. Acuzat fiind de acest cabotin arivist ca sunt un pseudo-jurnalist, meschin, carator de genti si marioneta nu stiu cui, nu pot decat sa remarc ca atunci cand deveneam sef de promotie in doua randuri, atat la nivel gimnazial, cat si pre-universitar si ridicam prestigiul institutiilor de invatamant pe care le-am absolvit ( Sc. Generala Prof. Nicolae Simache si Colegiul National Al.Ioan Cuza), acest Agamita Dandanache era fie la sapa, fie in casa unui fost edil ploiestean, unde zugravea de zor. Si de fiecare data seara si-o incheia la strung, a doua sa calificare informala ( nu vreau sa jignesc strungarii adevarati, pe cale de disparitie in Romania). In week-end prefera sa care gentile aceluasi ex-edil, care l-a transformat peste noapte din muncitor necalificat in director de institutie publica!!! In fond, lipitul afiselor electorale are si el beneficiile lui, nu-i asa???

Post Author: Raul Petrescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.